Żądanie usunięcia konta i danych

Masz prawo całkowicie usunąć swój cyfrowy ślad z naszych serwerów. Możesz trwale usunąć konto aplikacji i powiązane dane, korzystając z jednej z poniższych metod.

Metoda 1: Usuń w aplikacji

Aby przetworzyć żądanie natychmiast, możesz rozpocząć usuwanie bezpośrednio z urządzenia.

Profil>Usuń konto>Potwierdź usunięcie

Ważna informacja o prywatności

Pamiętaj, że usunięcie konta jest działaniem trwałe i nieodwracalne. Po zakończeniu wszystkie Twoje dane osobowe, dane urządzenia i powiązane rekordy zostaną całkowicie i nieodwołalnie usunięte z naszych bezpiecznych serwerów, zgodnie z przepisami o ochronie prywatności danych. Tych danych nie można odzyskać po usunięciu.