Zahtjev za brisanje računa i podataka

Imate pravo potpuno ukloniti svoj digitalni trag s naših poslužitelja. Možete trajno izbrisati svoj račun u aplikaciji i povezane podatke jednom od metoda u nastavku.

Metoda 1: Brisanje unutar aplikacije

Za trenutačnu obradu možete pokrenuti brisanje izravno sa svojeg uređaja.

Profil>Izbriši račun>Potvrdite brisanje

Važna obavijest o privatnosti

Imajte na umu da je brisanje računa trajna i nepovratna radnja. Po završetku sve vaše osobne informacije, podaci uređaja i povezani zapisi bit će potpuno i neopozivo uklonjeni s naših sigurnih poslužitelja, u strogom skladu s propisima o privatnosti podataka. Ti se podaci nakon brisanja ne mogu vratiti.